Het team

Jeanine Lamers

In 1996 heb ik mijn studie afgerond als Oefentherapeut Mensendieck. In 1998  heb ik de praktijk in Hoofddorp overgenomen en gevestigd in de wijk Toolenburg. Sinds april 2008 is er een tweede locatie bijgekomen in verzorgingshuis Horizon (Hoofddorp centrum). Inmiddels is er sinds 2 jaar een derde locatie bijgekomen in het gezondheidscentrum De Parken.  

Ik vind het leuk om aanvullende opleidingen te volgen, te blijven leren om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.  

Specialisaties:
– Slaapproblemen (volwassenen, kinderen en baby’s) 
– Psychosomatische klachten/ Burn-out (ACT/ Mindfulness) 
– Chronische pijn 
– Ouderen/ Valpreventie 
– FNS
– Scoliose

Anne Dijkshoorn

Ik ben Anne Dijkshoorn en sinds 2015 werkzaam in Hoofddorp e.o.  Tijdens en na mijn studie ben ik mij gaan specialiseren in ruiters en heb ik van mijn eigen hobby paardrijden ook een stukje werk gemaakt. Sindsdien werk ik met ruiters op de flexchair (www.flexchair.nl ). Ook heb ik mij meer verdiept in de thuiszorg oefentherapie en heb ik hiervoor mijn certificaat behaald en zie ik met liefde ook graag mensen aan huis. Ik vind het prettiger werken om de mensen in het ‘probleem’ gebied te kunnen helpen! 

Neurologie heeft altijd mijn interesse gewekt, tijdens en na mijn studie jaren ben ik me blijven specialiseren in verschillende neurologische aandoeningen. Sinds 2018 ben ik met veel plezier aangesloten bij het MSNetwerk , waarbij ik veel samen werk met verschillende medici en paramedici om zo de beste zorg te kunnen leveren. Mensen die een beroerte, CVA en of TIA hebben doorgemaakt kunnen ook bij mij terecht. Ik ben aangesloten bij het CVA keten zorg, hier werken we nauw samen met verschillende collega’s. 

Daarnaast was ik vanaf 2018 tot 2023 aangesloten bij ParkinsonNet en heb ik me  verdiept in de aandoening Parkinson.

Specialisaties:

 • Valpreventie en Balanstraining
 • MS
 • CVA
 • Spierziekten
 • Thuiszorg-Oefentherapie
 • Complexe zorgvragen
 • Mantelzorgondersteuning

Romana Fijnhaar

In juni 2020 ben ik afgestudeerd als Oefentherapeut (Mensendieck) en ben ik gestart bij Pract’S Oefentherapie in Hoofddorp, sinds 2023 beter bekend als Oefentherapie Hoofddorp.  

Als algemeen oefentherapeut behandel ik, zowel in de praktijk als aan huis, vele soorten klachten waaronder houdingsklachten, nek-, schouder- en rugklachten. Maar ook voor valpreventie en balanstraining ben ik inzetbaar. In 2022 heb ik de scholing neurorevalidatie gedaan, waarin ik mij heb verdiept in hersenbeschadiging (o.a. CVA en hersentrauma) 

Specialisaties: 

 • Neurorevalidatie (CVA/ Hersentrauma) 
 • Valpreventie en balanstraining 
 • Ouderen (aan huis) 
 • Houdingsklachten 

Contact

U bent van harte welkom in een van onze 3 locaties in Hoofddorp

Afspraak maken

Toolenburg

Manenburgdreef 101

2135 GW Hoofddorp

De Parken

Hoofdweg 865

2135 MB Hoofddorp

Centrum

Ter Veenlaan 179a

2131 WP Hoofddorp